Voor verdere informatie:
Telefoon: +31-517-579662
mobiel: +31-6-28977152
email: p.dewind@ziggo.nl

Mijn huidige projecten

FN M13 350cc OHV uit 1957

Op dit moment ben ik bezig met de restauratie van een prachtige bordeaux-rode FN M13 350cc OHV uit 1957 met framenummer: - 13212 - E . De motor verkeerde bij aankoop in een goede en complete staat met een slapend Nederlands kenteken erbij. Frame en motorblok zijn nummergelijk. Ondanks het feit dat de motor in een redelijk goede staat verkeerde, was de motor in het verleden op verschillende plaatsen (waarschijnlijk met een kwast) bordeaux-rood bijgeverfd. Hierdoor was hij al niet meer volledig in de originele kleur en heb ik besloten om de motor helemaal opnieuw, in nieuwstaat terug te restaureren.

De motor in de staat waarin ik hem heb gekocht.

Mijn laatste project aankoop

Op Marktplaats kwam ik deze originele FN M22 175cc 1 cilinder 2-tact tegen. De motor is los, heeft compressie maar schakelt niet. Verder is de motor volledig militair groen geverfd. Origineel was deze motor blauw gekleurd want de blauwe kleur is nog steeds op verschillende plekken zichtbaar. De motor is helemaal compleet maar werd aangeboden als onderdelen om te slopen. Ik vond het zonde dat hij gesloopt zou worden, heb een bod gedaan en ben met de eigenaar in overeenstemming gekomen en de motor gekocht. Hij staat nu in mijn werkplaats tussen al mijn andere FN projecten, in afwachting om gerestaureerd te worden.

Gelijktijdig kwam ik bij Dutch Lion Motorbikes nog een FN M22 175cc 1cyl 2-tact project tegen. Ik mocht dit project tegen een gereduceerde prijs van hun kopen, wat ik dan maar gedaan heb, waardoor ik voor nu en in de toekomst, voldoende onderdelen ter beschikking heb om 1 mooie M22 175cc op de weg te kunnen houden